Business dining
Bring gastronomien til jeres virksomhed og få en en unik oplevelse
Antal gæster: 6 – 30 personer / Afholdes: mandage til torsdage
Til de særlige møder
Ønsker I en ekstraordinær gastronomisk oplevelse på jeres næste vigtige leder- eller kundemøde? Vi tilbyder eksklusiv forplejning i særklasse, hvor vi sørger for alt.
Privat og fortroligt
På jeres præmisser
Professionelle kokke
Gastronomi i særklasse
Hvor henne?
Vi kommer dertil, hvor mødet skal afholdes
Om det er i virksomhedens mødelokaler eller hjemme i privaten, er helt op til jer. Vi kan, som nogle af de eneste, indordne os under begrænsede køkkenfaciliteter, og vi har ikke brug for et funktionsdygtigt industrikøkken, for at kunne tilbyde en gastronomisk oplevelse i særklasse.
Hvis I ønsker at afholde mødet udenfor virksomhedens rammer, tilbyder vi – i samarbejde med IB4 – eksklusive mødefaciliteter på Islands Brygge i København med udsigt over Sydhavnen. IB4 tilbyder en række forskellige mødelokaler. Alle lokaler er afskærmede og individuelle, og har en storslået udsigt. Derudover er lokalerne forsynet med moderne IT, lynhurtigt fibernet samt 65 tommer skærme. Vi klarer kommunikationen med IB4, så den del skal I ikke tænke på.
Pakker
Vi har sammensat to pakker, der sikrer en eksklusiv oplevelse, I ikke glemmer
Alle nedenstående priser er eksklusive moms

Menuer
Pakke 1
DKK 1.150,- pr. person ekskl. moms.
Minimum 6 personer

Pakke 1
Snacks
Champagne Bonnaire, Brut Blanc de Blancs, Grand Cru Cramant
Sprød wonton med sort hummer, piment d’espalette og grønne tomater
Vaffel med peberet oksetatar og røget creme
Forret
2017 Meursault les Clous, Domaine Bouchard Père et Fils
Lavbagt kammusling med champagnesauce, syltede perleløg og løvstikkeolie
Hovedret
2013 Barolo Cru Castagni, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte
Mørbrad i souffle med morkelsauce og friskhøvlet trøffel. Hertil Pommes Anna med timian og rødbede brokengel
Pakke 2
DKK 1.600,- pr. person ekskl. moms
Minimum 6 personer

Pakke 2
Snacks
Champagne Jacquesson, Cuvée 740 Extra Brut, Grand Vin
Caviar med pisket friskost og boghvedeblinis
Sprød rejekroket med ørredrognsemulsion og aromatisk karse
Vaffel med peberet oksetatar, trøffel og røget creme
Forret
2017 Meursault les Clous, Domaine Bouchard Père et Fils
Smørglaseret pighvar med stegte bøgehatte, syltede perleløg, løvstikkeolie, caviar og champagnesauce med ristet pighvarben
Hovedret
2013 Barolo “Ascheri”, Tenuta Reverdito, la Morra, Piemonte
Mørbrad i souffle med morkelsauce og friskhøvlet trøffel. Hertil Pommes Anna med timian og rødbede brokengel
Dessert
2019 The Noble Wrinkled Riesling, d’Arenberg, McLaren Vale
Eksotisk dessert med yuzufromage, reduceret passioncreme og ananasparfait i hvid chokolade og 24K bladguld
Transportpriser: DKK 0,- for Sjælland, DKK 1.500,- for Fyn, DKK 2.000,- for Jylland og DKK 4.500,- for Bornholm (inkl. overnatning).
Hvad er inkluderet i prisen?
Vi vil gerne gøre det så let for jer, som muligt. I priserne er følgende inkluderet:
Kokke, mad og drikkevarer
Alt service og opdækning af bordet med tallerkener, vand- og vinglas, bestik, stofservietter, vandkarafler, lys og blomster
Servering/afrydning
Præsentation af menuen foran alle mødedeltagere
Rengøring/oprydning ved endt service
Hvor mange personer skal man være for at bestille business dining?
På hvilke dage tilbydes jeres to business dining-menuer?
Hvad skal vi – som virksomhed – selv stå for?
I skal blot selv sørge for et bord med tilhørende stole (og eventuel dug)
Hvilke køkkenfaciliteter har Cortsen Dining brug for?
Vi har, som udgangspunkt, brug for et almindeligt og funktionelt køkken med ovn (og tilhørende plader), komfur (og tilhørende gryder/pander), skærebrætter samt én skuffe i din fryser. Det vil hjælpe os meget, hvis der er plads til anretning.
Såfremt der ikke er et køkken tilknyttet på stedet, hvor middagen skal afholdes, kan vi medbringe de fornødne køkkenredskaber og tilpasse menuen herefter.
Efter middagen forlader vi køkkenet skinnende og rent, som da middagen startede.
Vi ønsker ikke at drikke vin til vores møde. Tilbyder I andre drikkevarer end vin?
Vi tilbyder alkoholfri juicemenu som alternativ til vinmenuen.
Det siger vores kunder

Bestilling
Bestil os til en særlig business dining
Du kan se vores ledige tider i kalenderen. Bestillinger og forespørgsler kan ske gennem vores formular eller på telefon (+45) 71 74 15 77.
Vi håber at høre fra dig!
