Kunde- & ledermøder

Et kunde- eller ledermøde på dine præmisser - indbegrebet af trygge rammer og gastronomi i særklasse

Hvorfor Kunde- & ledermøder?

Vi står klar, når du gerne vil imponere dine kunder eller forkæle dine kollegaer. Vi tager mødet til nye højder, med et helt unikt gastronomisk indslag!

Kunde- & Ledermøder

Når mødet skal imponere

Skal du imponere en kunde med en gastronomisk oplevelse, som sender et signal om kvalitet og omhyggelighed? Skal du afholde et ledermøde med dine kollegaer, og trænger I til forkælelse? Vi står klar til at hjælpe. Vi har erfaring med at servere til kunde- og ledermøder, og forstår at holde os i baggrunden, således mødet kan foregå i trygge og uforstyrrede rammer – samtidig med at vi leverer den gastronomi, som tager mødet til et helt andet niveau. I vil – alt efter ønsker til middagen – blive præsenteret for unikke og eksklusive serveringer, som vil imponere dine kunder eller kollegaer, og derved kunne afholde et møde af særlig karakter, som matcher virksomhedens brand samt dets kvalitet.

Hvis vi skal skræddersy dit næste kunde- eller ledermøde, så tøv endelig ikke med at ringe til os på tlf. 71 74 15 77 eller med at sende os en mail på contact@bycortsen.com.

Det siger vores kunder

Kunde- & ledermøde