Julefrokoster

Vi kommer dig til undsætning, når du står overfor julefrokostplanlægningen

Private dining eller take away til årets julefrokost

I vinterens mørke er den årlige julefrokost en helt særlig begivenhed, og vi elsker at være kreative med de traditionelle råvarer på julefrokostmenuen

Julefrokost 

Julefrokost private dining

I vintermånederne er de hyggelige julefrokoster en af de helt store begivenheder, både den årlige virksomhedsjulefrokost samt den som du holder med dine kære derhjemme. 

Vi kan skræddersy et arrangement, der matcher enhver julefrokostanledning – og vi hjælper gerne med både maden, den afstemte vinmenu og borddækningen. 

Gør det nemt og book os til årets julefrokost – hvor en af vores dygtige kokke kommer ud til dig og dit selskab og tilbereder, anretter, serverer og præsenterer en fantastisk menu med nyfortolkninger af de skønne juleklassikere. 

Julefrokost Take Away

Med vores Take Away koncept leverer vi særlige gastronomiske oplevelser i private omgivelser – og vi har sørget for at klare alt det hårde arbejde i køkkenet, således det kun er det absolut sidste der skal tilberedes og anrettes når maden modtages. Vi udvikler en ny Take Away menu hver 2. måned, og til årets sidste måneder – november og december – sørger vi for en juleinspireret menu, som er perfekt til årets julefrokost.

Da det kun er den sidste forberedelse som skal klares når maden modtages, så egner menuen sig rigtig godt til både store som små selskaber.

Tag endelig kontakt til os, hvis du vil høre lidt mere om mulighederne for at bestille den juleinspirerede Take Away menu til den større julefrokost, enten med dine kære eller på arbejdspladsen.

 

Det siger vores kunder

Julefrokost