Vi laver ekstraordinære og eksklusive
gastronomiske oplevelser i private rammer

Gå til bestillingLedige datoer

Gastronomi i særklasse

Forside
Forside

Vores gastronomiske filosofi er simpel​

Vi har en forkærlighed for verdens fineste råvarer og hvordan disse kan kombineres kreativt med brug af spændende teknikker. Vores serveringer udvikles på baggrund af en lidenskab for at skabe unikke smagssammensætninger, som samtidig er interessante for øjet.

Vores motivation og ambition er at vores kunder skal have en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, hvor vores kærlighed til råvarerne skinner igennem hele vejen. Det gør vi ved at tilbyde eksklusiv og prestigefyldt gastronomi, unikke anretninger og lækre smagssammensætninger.

Gå på opdagelse i vores spændende 
koncepter og arrangementer

Forside

Private dining

En unik gastronomisk oplevelse I private rammer

Med konceptet, private dining, tilbyder vi en ekstraordinær og eksklusiv gastronomisk oplevelse i private rammer. Her skal du ikke forholde dig til andre gæster end dem som du selv har inviteret, og vi sørger for at I bliver forkælet med alt hvad gastronomiens fantastiske univers har at tilbyde.

En private dining er en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, hvor vores kærlighed til verdens fineste råvarer, smagssammensætninger og æstetik kommer til udtryk i hver eneste servering og præsentation af selvsamme.  

 

Take away by cortsen

Vores svar på Kongeriets mest ekstraordinære Take Away

Vi tilbyder en ekstraordinær Take Away menu, da vores ønske er at ændre den klassiske forestilling om Take Away, som værende noget man bestiller når det bare skal være nemt og hurtigt. Vores Take Away er til dig som ønsker en særlig gastronomisk oplevelse hjemme i privaten uden stress og jag. 

Afhentning foregår på vores adresse i Hvidovre, og vi tilbyder samtidig personlig levering på hele Sjælland!

Bryllup

Giv Jer selv og Jeres gæster en uforglemmelig oplevelse udover det sædvanlige

Et bryllup er en unik begivenhed der skal afspejle brudeparrets personlighed, og ikke et bryllup er ens. Vi tilbyder, sammen med Jer, at sammensætte en personlig og unik bryllupsmenu, skræddersyet til netop Jeres bryllup.

Tailor made

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dit arrangement

Skal du afholde et kunde- eller ledermøde, skal du holde fødselsdag eller bliver du færdiguddannet og skal holde en fest? Vi leverer det gastronomiske indslag til dit arrangement, og vi glæder os allerede til at høre om dine ønsker og ideer!

Hos os: København og Aalborg

Vi inviterer indenfor til to attraktive arrangementer

Forside

Gastroaftener

Udvalgte torsdage inviterer vi indenfor i vores rammer i København og Aalborg til vores arrangement Gastroaftener. Her byder vi på gastronomi, som vi synes det skal være. Det er en private dining oplevelse, hvor du ikke skal lægge hjem til eller invitere gæster.

Sommer pop-up

I uformelle omgivelser, med udsigt over Limfjorden i Aalborg, byder vi i to uger indenfor i fam. Cortsens sommerhus.

Det siger vores kunder

Forside

by Cortsen Holdet

Mød dem, der forkæler dig

Vin grafik
Cortsen Dining teamet

Er du klar til bestilling?

Forside

Se vores ledige tider i kalenderen og send os din forespørgsel gennem vores bestillingsformular. Har du spørgsmål er du også meget velkommen
til at ringe til os på tlf. nr. 71 74 15 77.